Locuri de muncă vacante, în străinătate

149

Şomerii de la nivelul judeţului nostru pot opta pentru un loc de muncă pus la dispoziţie prin serviciul Eures în ţările Uniunii Europene de către Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Gorj.

Astfel, o societate din Germania caută 2 asistenţi şi 1 inginer electronist. În Danemarca se caută 30 de stagiari în ferme, în Spania un operator CNC ( la maşina de frezat), iar în Norvegia un traducător. De departe ne dăm seama că cel din urmă este cel mai bine plătit dintre toate aceste joburi.

Postul de traducător, cel mai bine plătit
Germania pune la dispoziţie unul dintre cele mai bine plătite posturi, acela de traducător. Potenţialii doritori de a ocupa postul de traducător vor lucra 37 de ore pe săptămână iar salariul va fi în jur de 9500 de euro pe lună, acesta va fi salariul de început cu posibilitate de creştere în lunile următoare. Cel care va ocupa acest post va lucra pentru Centrul care reprezintă un organism internaţional NATO. Principalele condiţii de angajare implică cunoaşterea limbii engleze la un nivel avansat, limba norvegiană la un nivel mediu, noţiuni de bază.Cei care se regăsesc şi îndeplinesc aceste condiţii se pot prezenta la sediul AJOFM Gorj, pentru a depune actele necesare pentru a putea ocupa postul de traducător în Germania.
Andrada Bărăitaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here