Locuri de muncă, la dispoziţia gorjenilor

197

Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţei de Muncă (AJOFM) Gorj pune la dispoziţia gorjenilor peste 200 de locuri de muncă atât în judeţ, cât şi în străinătate.

Dintre cele peste 200 de locuri de muncă, peste 170 sunt valabile în judeţul Gorj, iar 39 în străinătate, meseriile oferite de angajatori fiind pentru persoanele cu studii medii.
AJOFM Gorj are vacante 128 de locuri de muncă pe plan local şi judeţean. Principalele meserii sunt lăcătuş-mecanic, lucrător gestionar, strungar universal, ambalator manual, dulgher şi brutar.
Niculescu Ana-Maria purtătorul de cuvânt al AJOFM Gorj informează câte locuri sunt disponibile pentru gorjeni în străinătate. În străinătate, prin serviciul EURES, avem un număr de 39 de locuri de muncă, în ţări precum Germania, Danemarca, Norvegia Republica Cehă şi Cipru.

Pentru a intra în baza de date
Pentru cei care îşi doresc să se înregistreze în baza de date a celor de la AJOFM, trebuie să ştie ca că doar prezentându-se la sediul agenţiei cu documente necesare vor putea reuşi.
Documente necesare pentru înregistrarea persoanei în căutarea unui loc de munca: actul de identitate, actele de studii şi de calificare, carnetul de muncă, în cazul persoanelor provenite din muncă, adeverinţă medicală din care să rezulte că este aptă de muncă sau că are eventuale restricţii medicale, adeverinţă eliberată de organele financiare teritoriale din care sa rezulte că nu realizează venituri din activităţi autorizate sau realizează venituri din activităţi autorizate mai mici decât îndemnizaţia de şomaj ce i s-ar cuveni potrivit legii şi un dosar plic.
A.B.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here