Locuri de muncă, în străinătate, pentru şomerii gorjeni

258

someri facuta de minePersoanele din judeţul Gorj aflate în căutarea unui loc de muncă pot opta acum pentru unul dintre job-urile oferite de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Gorj, atât în ţară cât şi în străinătate.

Prin serviciul de ocupare Eures, AJOFM Gorj oferă peste 100 de locuri de muncă vacante în străinătate, în ţările Spaţiului Economic European, menite să vină în sprijinul miilor de şomeri gorjeni cu diverse calificări. Cea mai recentă ofertă vine din Austria. Este vorba de 10 posturi de drujbist iar cei interesaţi trebuie să aibă o experienţă de minim 5 ani şi să cunoască limba germană, nivel mediu-avansat. Durata contractului este de 6 luni, cu posibilitate de prelungire încă 3 luni, şi se oferă un salariu de 1.300 euro (net)/lună. De asemenea, se mai oferă cazare, echipament de lucru, utilaje şi consumabile, accesorii pentru lucru, autoturism pentru deplasări, inclusiv combustibil şi service. Termenul limită pentru aplicare este 26 aprilie 2012, urmând ca interviul să se desfăşoare în data de 30 aprilie, în România. Persoanele care doresc să aplice pentru unul din aceste locuri de muncă se pot adresa consilierului Eures din cadrul AJOFM Gorj din municipiul Târgu-Jiu, strada Lt. Col. Dumitru Petrescu nr. 1 sau la numărul de telefon 0253/211.568.

183 de locuri de muncă în judeţ

Gorjenii care nu doresc să lucreze în afara graniţelor ţării pot opta pentru unul dintre cele 183 de posturi vacante disponibile în perioada 12 – 19 aprilie la nivelul judeţului Gorj. Astfel, sunt disponibile 23 de locuri de muncă de muncitor necalificat în diverse domenii, 20 de zidar, 13 de dulgher şi 10 de confecţioner-asamblor articole din textile. Sunt oferte şi pentru şomerii cu studii superioare. Angajatorii caută ingineri construcţii civile, industriale şi agricole, consilieri financiari, bancari, juridici, experţi şi altele. Mai sunt disponibile posturi de şoferi, guvernante, brutari, mecanici, electricieni, lăcătuşi, etc.

Roxana Lupu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here