Locuințe sociale reabilitate la Bumbești-Jiu

1370

Primăria Bumbești-Jiu a scos la licitație serviciile de proiectare privind amenajarea și reabilitarea unor locuințe sociale din oraș.
Autoritățile locale au în plan modernizarea unei clădiri situate pe str. Gr. Al. Ghica în vederea amenajării unor locuințe sociale. În plus, primăria va aloca fonduri și pentru reabilitarea căminului de nefamiliști de pe str. Trandafirilor.
„Prin reabilitarea celor două clădiri existente se va avea în vedere amenajarea unor locuințe sociale cu o cameră și cu două camere, conform cerințelor minimale prevăzute de Legea 114/1996, având în vedere spațiile existente disponibile”, se precizează în caietul de sarcini.
Spațiile vor fi recompartimentate, se vor reface pardoselile interioare și se vor înlocui instalațiile electrice și tâmplăria. Mai mult, pentru reducerea cheltuielilor cu energia termică, clădirile vor fi izolate termic. În plus, se vor monta sisteme de contorizare individuală pentru utilități.
Primăria Bumbești-Jiu pune la bătaie 150.000 de lei doar pentru serviciile de elaborare a documentațiilor tehnice și asistență tehnică din partea proiectantului pentru cele două obiective de investiții.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here