Localnicii înzăpeziți din Valea cu Apă, Roșia și Rogojelu au înroșit telefonul Prefecturii Gorj! Pârtie doar la locuința primarului și a unor consilieri locali

218

Numeroși localnici din comuna Fărcășești, din satele Valea cu Apă, Roșia și Rogojelu au reclamat modul defectuos de realizare a deszăpezirii în localitate. Oamenii susțin că drumurile sunt și acum impracticabile, deși autoritățile trebuiau să înfrunte zăpada încă de sâmbătă. Inclusiv consilierul PMP, Marius Trantie, a sunat la Prefectura Gorj pentru a reclama că drumul din Valea cu Apă este plin de zăpadă prin zonă netrecând niciun utilaj.

Mai mulți consilieri din Fărcășești, dar și numeroși localnici au reclamat la Prefectura Gorj, duminică, lipsa de reacție a autorităților vizavi de deszăpezirea din comună.
“Am sunat la Prefectură în calitate de președinte al ADER Gorj semnalându-i prefectului, ca și alți aleși din comună, proasta administrare a localității în această situație de criză.
Drumurile sunt și acum impracticabile din cauza zăpezii de pe carosabil, iar pe ulițe nu se poate intra. Pe ruta Fărcășești-Moșneni nu a intrat niciun utilaj, acesta fiind drum comunal.
Prefectul mi-a comunicat că a primit mai multe reclamații legate de Fărcășești și a anunțat că îl va suna pe primar pentru a-l soma să treacă la treabă. În localitate sunt persoane în vârstă, altele cu copii care abia pot ajunge la drumurile principale” a declarat Robert Belgiu.
“Rușine autorităților locale din Fărcășești” , a postat și consilierul local PSD, Marius Bălu, arătând cu fotografii și filmări că zăpada este la ea acasă pe drumurile din localitate.
În anumite zone, spune alesul, stratul de zăpadă depășește 50 de cm. Tot Bălu arată că, în fața locuinței primarului cei de la firma de gospodărie comunală din Fărcășești ar fi curățat zăpada, cum s-a întâmplat și la locuințele unor aleși locali și angajați ai primăriei.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here