Localnicii din Pleșa și Lăzărești își pun toate speranțele în candidatul PSD la Primăria Bumbești-Jiu

485

Candidatul Partidului Social Democrat la funcția de primar al orașului Bumbești-Jiu, profesorul Dănuț Lupulescu, și echipa de candidați PSD la Consiliul Local, și-a prezentat, în aceste zile, oferta electorală, și altor cetățeni ai localității.
bumbesti jiu psd (2)Astfel, marți, 17 mai 2016, Lupulescu, însoțit de staff-ul său de campanie, s-a deplasat în satul Pleșa, aparținând localității Bumbești-Jiu. Din discuțiile purtate, aici, cu cetățenii, echipa deplasându-se pe la fiecare casă, a reieșit faptul că administrația locală din Bumbești-Jiu nu a fost deloc interesată și receptivă față de problemele dumnealor. Asta deoarece satul nu dispune, în prezent, decât, în proporție foarte mică, de străzi (ulițe) asfaltate și nu are șanțuri de evacuare a apelor pluviale, fapt ce face ca zona să devină greu accesibilă, în sezonul ploios. Nemulțumirile oamenilor sunt mari și pentru faptul că exploatarea pietrei, carierele fiind la intrarea în zona pârâului Porcu, le-a afectat structura de rezistență a caselor. Asta, mai ales, în urma nenumăratelor detonaje din zonă.
bumbesti jiu psd (1)Cetățenii satului Pleșa s-au arătat însă încrezători în proiectele propuse de echipa PSD pentru satul lor, mai ales că trei dintre candidații social-democrați pentru Consiliul Local sunt fiii acestui loc. “În ziua de miercuri, 18 mai 2016, ne-am deplasat și în satul Lăzărești. Echipa PSD a reținut problemele cu care se confruntă oamenii în această zonă: necesitata reabilitării și modernizării drumului și construirea de podețe la fiecare, ecologizarea unor zone în care există foarte multe gunoaie menajere, lipsa unei strategii de dezvoltare durabilă a localității pe un termen lung care să confere o stabilitate, în special, populației tinere”, a explicat candidatul PSD la funcția de primar, Dănuț Lupulescu. De altfel, cea mai mare parte a cetățenilor din Bumbești-Jiu apreciază faptul că persoanele propuse de PSD, pentru a conduce Primăria și Consiliul Local, provin din domenii ocupaționale diverse, bucurându-se de reputație și de recunoaștere profesională în activitățile desfășurate.

bumbesti jiu psd (4)Majoritatea candidaților, în frunte cu Dănuț Lupulescu, provin din rândul celor care nu au fost implicați politic, până la acest moment, ceea ce reprezintă un atu în demersurile de a reforma întreaga clasă politică românească.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here