Localnic din Berlești, fugărit cu securea de vecinul certat cu legea! Poliția, IMPASIBILĂ

4966

Incidentele create de cetățeanul Glăvan Victor din Berlești continuă, și după ce Gorjeanul a relatat, recent, că localnicul este recalcitrant, amenință cu securea vecinii și le adresează periodic injurii. Deși la adresa lui Glăvan s-au făcut mai multe plângeri la poliția din localitate, agenții tratează cu indiferență solicitările, o femeie agresată de respectivul, de 64 de ani, nefiind audiată până acum de polițiști la domiciliu, asta pentru că femeia bolnavă nu se poate deplasa. Ultimul eveniment s-a petrecut, luni, când un cetățean a fost urmărit de Glăvan, care avea asupra sa o secure, fără niciun motiv.

Faptele antisociale ale lui Glăvan sunt, în mod incredibil, ignorate, de autoritatea locală care nu intervine deloc. Nici reprezentanții primăriei și ai poliției nu au venit să îl ia la întrebări pe Glăvan, deși un cetățean din localitate a fost lovit, pe 30 ianuarie, cu o bâtă de baseball. Omul s-a apărat, din fericire, și a fost lovit în mână.
Cetățeanul are certificat medico-legal și a făcut plângere la poliție și dosar în instanță împotriva lui Glăvan. Localnicii din satul Lihulești spun că sunt terorizați de cetățeanul prieten cu alcoolul și intenționează să se adreseze comandantului IPJ Gorj pentru a-i semnala că polițiștii din localitate refuză să ia măsuri cu Glăvan, așteptând parcă să se petreacă o tragedie. Localnicii susțin că nu se simt apărați nici pe proprietățile lor, nici pe domeniul public, Glăvan ieșind pe ulițe având asupra sa fie o sapă, fie o secure.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here