Liviu Andrieș avea așteptări mai mari de la echipa sa în debutul sezonului / “Ca și puncte, suntem pe minus!”

344

Antrenorul Energiei recunoaște că echipa sa nu a pornit prea bine în actuala stagiune. Zestrea de puncte este sub ceea ce aștepta, dar are încredere că lucrurile vor merge mai bine în perioada următoare.

Un bilanț al jocurilor oficiale disputate în acest debut de sezon de echipa de handbal a Energiei spune că trupa lui Liviu Andrieș are trei înfrângeri din patru partide și doar un joc câștigat, ceea ce este puțin, o recunoaște chiar și antrenorul grupării târgujiene: “Ca şi puncte suntem pe minus, până la urmă rămân punctele în clasament, noi chiar dacă am bifat la prestaţie şi ca evoluţie, până la urmă nu am scos mai nimic din aceste meciuri, am pierdut la un gol, e un lucru care ne-a afectat şi de aceea cred că suntem pe minus”, a declarat Liviu Andrieș. Acesta crede că lucrurile ar fi putut sta diferit dacă Energia ar fi câștigat primul joc disputat și Supercupa ar fi ajuns la Târgu-Jiu: “Dacă reuşeam să câştigăm Supercupa mă gândesc că erau altele rezultatele care urmau. Sper să fi tras toate învăţămintele şi să nu le mai facem pe viitor”, a concluzionat Andrieș.

Drumuri lungi, meciuri multe
Pentru Energia urmează un program foarte încărcat, cu multe meciuri pe care le va disputa într-o perioadă destul de scurtă. În acest weekend, Energia își începe și parcursul european, cu o evoluție contra celor de la Dinamo, la București, dar antrenorul Liviu Andrieș crede că echipa dispune de un lot destul de numeros și valoros pentru a putea face față acestor provocări: “Deplasările ne omoară cel mai tare şi căldura care este afară, acest lucru pune foarte mult accent pe ceea ce arătăm noi în joc, dar trebuie să facem faţă, jucăm cu echipe puternice, este un program condensat, jucăm din 3 în 3 zile şi nu jucăm cu echipe care sunt la subsolul clasamentului, ci jucăm cu echipe care se bat pentru obiective destul de mari în acest campionat şi acest lucru va conta foarte mult. Sunt convins că trebuie să facem faţă, pentru că avem în lot 20 de jucători şi trebuie să facem faţă. În funcţie de rezultate, îi vom rula”, a mai spus antrenorul Energiei.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here