Liviu Andrei: “Dacă voi fi mandatat de PD-L o să candidez pentru şefia Consiliului Judeţean Gorj”

249

liviu andrei facuta de minePrefectul judeţului Gorj, Liviu Andrei, a menţionat ieri că nu ar refuza o eventuală propunere venită din partea conducerii PD-L Gorj, pentru a candida, în 2012, la şefia Consiliului Judeţean.

 

Acesta a specificat că nu se teme de lupta politică şi că va face acest lucru numai în momentul în care i se va cere asta, deoarece trebuie să respecte decizia partidului. Andrei a specificat apoi că are în suflet PD-L-ul dar că urmare a problemelor care i-au fost create de parlamentarul Dan Ilie Morega dar şi de “o persoană din PD-L” s-a gândit, la un moment dat, să plece din partid şi de la Prefectura Gorj. Andrei a fost sincer şi a declarat că a luat în calcul şi eventuala sa înscriere la un alt partid politic.

Nu vrea o întâlnire politică cu Blaga

În ce priveşte vizita în Gorj a fostului şef de al MAI, Vasile Blaga, Liviu Andrei a menţionat că acesta va veni în judeţul nostru, cu scop politic şi o întâlnire de acest gen nu ar fi normală. Prefectul a menţionat că dacă Blaga va dori, în schimb, să îl întâlnească la Prefectura Gorj îl va aştepta cu plăcere.

Prefectul, potrivit legii, este apolitic. Liviu Andrei a fost însă acuzat recent că a participat la o întâlnire politică la Rovinari, deşi nu avea voie să facă acest lucru. Andrei a negat participarea sa politică aici.

Anamaria Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here