Listele PDL Gorj, fără Manţog

330

Picture 090Preşedintele PDL Gorj, senatorul Ion Ruşeţ, a declarat că deja va comanda un sondaj pentru pregătirea listelor cu candidaţii ce urmează să intre în lupta electrorală pentru alegerile locale, însă de pe acestea va lipsi Ionel Manţog. „E puţin probabil ca Manţog să fie pe aceste liste, depinde de ce va decide Bucureştiul, dar e foarte puţin probabil să existe”, a declarat Ruşeţ.

Liderul PDL Gorj, Ion Ruşeţ, a precizat că, în curând, Comisia de Etică din cadrul PDL se va întrunit pentru a lua în discuţie cazul lui Ionel Manţog. De aceea crede că acesta nu se va mai afla pe niciuna dintre listele de candidaţi. „Din informaţiile mele, Comisia de Etică şi Morală din cadrul PDL se va întruni curând şi va discuta şi acest caz, al domnului Manţog, astfel încât lucrurile să fie clare. Cel mai probabil, Ionel Manţog nu se va afla pe listele de candidaţi, decât dacă cei din comisie vor decide altceva”, a declarat senatorul Ruşeţ.

Sondaj fără Manţog!

Pe de altă parte, comisia de la Bucureşti trebuie să decidă cât mai repede soarta lui Manţog, întrucât în câteva zile, PDL din Gorj va comanda un sondaj pentru a vedea credibilitatea membrilor săi. În acest sondaj, organizaţia judeţeană nu are de gând să-l introducă şi pe Manţog, datorită situaţiei incerte în care se află. Ionel Manţog ocupă în prezent funcţia de consilier judeţean, după ce a candidat şi la cea de preşedinte al Consiliului Judeţean Gorj, pierzind cu succes această funcţie, fiind ocupantul locului III.

Din general, consilier al generalului!

Manţog a fost director general al Complexului Energetic Turceni pentru doar trei luni, după care Ministrul Economiei, pe atunci condus de prietenul său Adriean Videanu, i-a cerut demisia. A ocupat apoi şi funcţia de director economic al complexului, fiind demis ulterior de Octavian Graure, actualul director general. În pezent este consilierul directorului general al Complexului Turceni. Deşi somat să se suspende din partid ca urmare a condamnărilor penale, Manţog a rămas în partid, fiind ameninţat cu excluderea.

Gabriela Mladin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here