Listele bursierilor UCB, refăcute după rezultatele din sesiune

146

De ieri, studenţii Universităţii „Constantin Brâncuşi” (UCB) din Târgu-Jiu au început cursurile semestrului II al anului universitar 2012-2013. Săptămâna viitoare se va face o analiză a rezultatelor obţinute de aceştia la examenele din sesiunea de iarnă, urmând ca în funcţie de acestea să se refacă lista bursierilor. La ora actuală, studenţii sunt la zi cu încasarea burselor.

În acest an universitar, peste 330 de studenţi ai Universităţii „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu beneficiază de burse. Potrivit reprezentanţilor universităţii, cuantumul unei burse sociale este de 300 lei, al bursei de merit este 400 lei, iar bursa de performanţă este 600 lei. În acest semestru, care a început ieri, lista beneficiarilor de burse se reface, în funcţie de rezultatele obţinute de studenţi în sesiunea de iarnă. „În funcţie de rezultatele din sesiune, listele studenţilor bursieri se refac. La ora actuală nu sunt probleme cu banii, studenţii încasându-şi bursele la timp”, a declarat Moise Bojincă, rectorul Universităţii „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu.
În cursul săptămânii viitoare, reprezentanţii UCB vor realiza o analiză a rezultatelor obţinute de studenţi la examenele din această sesiune. După respectiva analiză se va şti exact cât de bine au fost pregătiţi tinerii pentru susţinerea examenelor.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here