Lipsa medicamentelor din farmacii poate fi sesizată de pacienţi prin e-mail

430

Agenţia Naţională a Medicamentului şi Dispozitivelor Medicale a pus la dispoziţia pacienţilor o adresă de e-mail pentru transmiterea sesizărilor privind lipsa unor medicamente din farmacii. Agenţia va transmite mesajele primite de la pacienţi reprezentanţilor Ministerului Sănătăţii.

La adresa de e-mail lipsamedicament@anm.ro se poate sesiza lipsa unui medicament din farmacii. Pacienţii pot reclama acest aspect online, iniţiativa aparţinându-i Agenţiei Naţionale a Medicamentului, care a remarcat că, în ultima perioadă, au apărut semnale care indică dispariţia anumitor tratamente. Chestionaţi în privinţa posibilităţii de a sesiza lipsa acestora din farmacii, gorjenii au menţionat că înainte de a se gândi la un astfel de aspect mai merg la câteva farmacii pentru a găsi medicamentele căutate. Totuşi, există şi persoane care sunt încântate că pot trimite sesizări pe adresa de e-mail pusă la dispoziţie de Agenţia Naţională a Medicamentului.
Şi ministrul Sănătăţii încurajează pacienţii să ia atitudine şi să sesizeze dispariţia anumitor tratamente din farmacii, dacă observă o astfel de situaţie. De altfel, ANM va raporta Ministerului Sănătăţii mesajele primite de la pacienţi, pentru a fi luate măsurile necesare.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here