Lipsa de comunicare din PSD Gorj, tranşată la BEx! Călinoiu, blocat la depunerea mandatului

362

Membrii Biroului Executiv din cadrul PSD Gorj s-au întâlnit joi la ora 11.00 la Muzeul Judeţean pentru o şedinţă de analiză, cerută şi de parlamentarii formaţiunii politice. Şedinţa nu a fost una furtunoasă, deşi la baza acesteia s-a aflat, anterior, un comunicat de presă, acid, transmis de patru dintre aleşi, iar la final, participanţii s-au despărţit în relaţii cordiale. Ion Călinoiu, preşedintele executiv al PSD Gorj a recunoscut că în cadrul organizaţiei a existat o lipsă de comunicare iar Scarlat Iriza, deputat, s-a declarat mulţumit pentru că a fost lăudat în plen pentru rezultatele obţinute la prezidenţiale în Colegiul 3.

“Mi-a fost blocată intenţia de a-mi depune mandatul, au luat cuvântul parlamentarii care şi-au spus punctele de vedere, s-a scos în vedere că nu era necesară o opoziţie publică a parlamentarilor înainte de a fi o analiză,(..) s-a scos în evidenţă o lipsă de comunicare cu blocul parlamentar, lucru pe care mi l-am însuşit şi eu şi ei”, a declarat Ion Călinoiu, la finalul şedinţei din care pesediştii, susţin, că au ieşit uniţi. Călinoiu a explicat că deşi a vrut să-şi depună mandatul nu a fost lăsat de cei prezenţi, care au considerat că nu este cazul să se apeleze la aşa ceva. Cererea lui Călinoiu, blocată astfel, nu s-a mai supus la vot.
Scarlat Iriza s-a declarat mulţumit la finalul şedinţei că a fost lăudat “după o lună” pentru că a muncit în Colegiul 3. “Am ieşit din sală, mai unit şi mai puternic”, a declarat, optimist, parlamentarul. Singurul care nu a fost la fel de optimist a fost Vasile Popeangă care a părăsit şedinţa înainte ca aceasta să se finalizeze. Acesta a contestat că a avut vreun interes personal de rezolvat la PSD Gorj, lucru speculat însă, în ultimele zile, de presa locală. La şedinţă au participat şi Mihai Weber şi Camelia Khraibani, care, după publicarea scrisorii alarmante în presa locală, au declarat public că nu au subscris, în totalitate, la cele precizate în cuprinsul acesteia.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here