Liga portocalie a Aleşilor Locali se reorganizează

197

Preşedintele PDL Gorj, Dan Vâlceanu, a anunţat că procesul de reorganizare care se desfăşoară în cadrul organizaţiei politice este în plină desfăşurare şi se încadrează în calendarul impus de la centru.

S-a demarat astfel şi procesul de reorganizare a Ligii Aleşilor Locali, Vâlceanu dorindu-şi o legătură mai strânsă cu consilierii locali, cu primarii şi cu viceprimarii PDL, dar şi un număr mai mare de viceprimari în judeţ. ,,Până în prezent suntem în calendarul pe care Biroul Permanent Naţional (BPN) ni l-a impus, avem programările pentru alegeri în secţiile de votare şi la secţiile care ne-au rămas să facem alegeri, într-o parte din ele sunt şi făcute şi raportate la centru. O altă parte urmează să fie făcută astfel încât să ne încadrăm şi în calendar, s-ar putea ca în câteva localităţi să rămână la câteva zile după termenul limită, dar le vom rezolva şi pe acestea. În comuna Cruşeţ avem un preşedinte interimar, Toma Vasile, este un întreprinzător, este un om care a reuşit să înceapă o afacere cu sere în comuna Cruşeţ şi intenţionează să construiască pe fonduri europene şi o mică fabrică pentru procesarea legumelor. În această perioadă am început lucrul în comisiile partidului, ne dorim să profesionalizăm partidul, avem comisii pe sănătate, educaţie, industrie şi altele”, a precizat Dan Vâlceanu.
Preşedintele PDL Gorj a mai spus că mai sunt zece localităţi din cele 70 care trebuie să trimită programarea pentru alegerile pe secţiile de votare.
A.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here