Lidl a inaugurat un nou magazin la Motru, dotat cu stație de încărcare electrică

3071

Lidl România continuă investițiile pe plan local prin inaugurarea unui nou magazin, astăzi, la Motru. Acesta dispune și de stație de încărcare pentru automobilele electrice.

Noul magazin din Motru se află pe Aleea Teilor, Nr. 35-37, având o suprafață de vânzare de peste 1.300 m². De asemenea, unitatea Lidl din Motru are peste 120 de locuri de parcare. În plus, magazinul dispune de câte o stație de încărcare pentru automobilele electrice, unde se vor putea alimenta câte două mașini simultan.

Orarul de funcționare pentru noul magazin va fi de luni până sâmbătă, între 7:30 și 21:00, iar duminică între 8:00 și 19:00.Lidl optimizează constant formatul magazinelor, astfel încât să aibă un impact cât mai redus asupra mediului, dar și să ofere clienților săi o experiență de cumpărături cât mai bună. Astfel, magazinul Lidl din orașul Motru, de pe Aleea Teilor, Nr. 35-37, înlocuiește o unitate situată pe Strada Macului, Nr. 13, care urmează să fie închisă pe data de 23 iunie 2021, deoarece nu mai corespunde standardelor companiei în ceea ce privește sustenabilitatea și experiența pentru clienți.Prin utilizarea unor tehnologii avansate din domeniul construcțiilor și în conformitate cu normele de protecție a mediului, noul magazin Lidl din Motru dispune de soluții și tehnologii moderne, care asigură standarde înalte de eficiență energetică. Printre acestea se numără sistemul de iluminat LED, cu senzor de prezență, sistemele de recuperare a căldurii integrate în instalațiile de climatizare, ori stația de încărcare pentru automobile electrice.

Pentru a limita răspândirea virusului SARS-CoV-2, pe baza recomandărilor oficiale ale autorităților, Lidl face o serie de recomandări pentru clienți, publicate atât online, cât și în incinta magazinelor. Printre cele mai importante recomandări se numără plata cu cardul bancar, evitarea zonelor aglomerate, atingerea doar a fructelor și legumelor pe care doresc să le cumpere și păstrarea distanței recomandate față de alte persoane. Pentru a-i ajuta pe clienții care stau la rând să păstreze distanța recomandată față de cei din jurul lor, și în noul magazin din Motru se găsesc indicatoare pe podea în zona caselor de marcat. În același timp, Lidl face apel la solidaritatea clienților pentru a respecta la rândul lor atât recomandările autorităților, cât și măsurile individuale de prevenție în timpul cumpărăturilor.Inaugurarea magazinelor Lidl din Motru, tot azi fiind deschis și unul în Târgoviște, continuă strategia companiei de a oferi zilnic românilor produse de cea mai bună calitate la cel mai bun preț, într-o largă varietate de sortimente. Lidl reușește să respecte această misiune investind constant în sustenabilitate, la baza acțiunilor companiei stând eficiența și demersurile de dezvoltare durabilă. În plus, Lidl promovează cu consecvență colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în rețea fiind produse în România.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here