Lidia Buble concertează la Balul Bobocilor din UCB

838

Liga Studenţilor din Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu organizează miercuri, 18 noiembrie 2015, ora 20:00, Balul Bobocilor din UCB. Evenimentul se va desfăsuraura la Casa de Cultură a Sindicatelor din municipiul Târgu-Jiu. Invitatul special al studenţilor gorjeni este îndrăgita Lidia Buble.

Toamna se numără bobocii, iar Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu îşi alege cei mai frumoşi şi isteţi boboci la balul pregătit special pentru noii cursanţi ai universităţii. În acest an, Liga Studenţilor din UCB Târgu-Jiu a stabilit ca Balul Bobocilor să aibă loc pe data de 18 noiembrie, la Casa de Cultură a Sindicatelor din municipiul Târgu-Jiu.
Pentru ca evenimentul să fie şi mai mult pe placul studenţilor, pe scena Casei de Cultură va urca şi va cânta Lidia Buble, o artistă în vogă, îndrăgită de foarte mulţi tineri. După ce a rupt topurile cu piesa “Noi simţim la fel”, Lidia Buble, în vârstă de 22 de ani, a fost numită de mulţi noua senzaţie a muzicii, provine dintr-o familie de rit penticostal – tatăl ei e chiar preotul unei biserici penticostale din Deva! Are patru surori şi şase fraţi, iar dintre fraţi, doi par să se fi alăturat părintelui lor, căci figurează acum în slujba aceluiaşi lăcaş de cult pe care-l conduce capul familiei.
Numele Lidie Buble a fost intens vehiculat, în ultimele luni, după ce s-a aflat despre povestea ei de dragoste cu prezentatorul tv Răzvan Simion.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here