Liderul USR Gorj acuză încă „o hoție electorală”. A fost depusă plângere penală!

888

Președintele USR Gorj, Radu Miruță, acuză o „hoție electorală” din partea vechilor partide. Sub pretextul unui sondaj de opinie, oamenii ar fi sunați și s-ar răspândi „minciuni electorale” despre USR-PLUS. Din acest motiv, alianța a depus o plângere penală pentru înșelăciune și împiedicarea exercitării drepturilor electorale.
„Încă o hoţie electorală din partea vechilor partide: îi sună pe oameni şi, sub pretextul unui sondaj de opinie, răspândesc minciuni despre noi. Motiv pentru care Alianţa USR PLUS a depus ieri o plângere penală pentru înșelăciune și împiedicarea exercitării drepturilor electorale.
Mulţi cetățeni sunt contactați telefonic de persoane care, sub aparența unui sondaj de opinie, încearcă să lanseze minciuni despre proiectele și planurile USR PLUS în Parlament. Dacă şi voi sunteţi sau aţi fost ţinta unei astfel de operaţiuni de manipulare electorală, semnalaţi public acest lucru. De asemenea, cerem autorităților să intervină rapid și fără echivoc pentru a-i identifica şi sancţiona pe cei ce au pus în practică această tentativă de înșelătorie electorală de proporții”, susține Radu Miruță, liderul USR Gorj.
Acesta este candidatul alianței la Camera Deputaților.
I.IRINOIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here