Liderul galeriei de la Pandurii, reținut 24 de ore!

331

Polițiștii l-au reținut ieri după-amiază pe șeful galeriei Durii a echipei Pandurii Târgu Jiu, după ce acesta s-a prezentat la IPJ Gorj pentru a revendica o sumă de bani pe care altcineva o găsise pe stradă și o adusese la Poliție pentru a fi găsit proprietarul de drept. Vali Pieptănatu susține că el este „un brand” și că, de fapt, i se dorește răul de către cineva pe care nu l-a nominalizat, el spunând că a venit la Poliție pentru a revendica „pe bune” banii pe care i-ar fi pierdut, cel mai probabil pe stradă. El s-a declarat complet nevinovat la acuzațiile ce i se aduc, azi urmând să fie prezentat procurorilor pentru audieri cu propunerea de arestare preventivă. ”Durul Durilor” este cercetat pentru faptul că a indus în eroare organele de urmărire penală, azi urmând să afle dacă primește sau nu mandat de arestare.
Surse judiciare spun că în urmă cu câteva zile un pensionar din municipiu, care strângea lunar o anumită sumă de bani pentru a face economii, a pierdut într-un loc public din oraș circa 12.000 de lei.
Cineva a găsit banii, dar i-a dus la Poliție pentru a fi găsit proprietarul de drept pentru doar 9000 de lei. În timpul discuțiilor privitoare la diferența de sumă dintre cea pierdută și cea găsită, pe ușa IPJ Gorj a intrat și liderul galeriei de la Pandurii pentru a reclama și el faptul că ar fi pierdut 8000 de lei pe stradă. Luat la întrebări cu privire la suma respectivă, numărul de bancnote, proveniența eventuală a acestora, bărbatul s-a pierdut în amănunte, iar polițiștii care știau deja cine pierduse „pe bune” banii nu au ezitat să îi pună cătușele la mâini, ancheta lor continuând pentru a lămuri cine și câți bani a pierdut sau găsit și unde, cazul fiind destul de complicat, date fiind minciunile din el.
Gelu Ionescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here