Liderul de la Lupoaia: “Ionel Ilie nu avea ce căuta în America la congresul pe gazeificare”

268

Nicu Bunoaica, liderul de sindicat de la Cariera Lupoaia, s-a arătat deranjat, joi, de cheltuiala nejustificată făcută de către managerul CE Oltenia, Ionel Ilie, de a pleca pe banii companiei în America, pentru a participa la un congres făcut în jurul unei tehnologii pe care compania nu o are și, mai mult, chiar a refuzat să o folosească. Liderul de sindicat crede că plecarea în SUA a managerului însoțit de către directorul Borc, nu ar fi chiar întâmplătoare, deplasarea având mai mult legătură cu proiectul de gazeificare care s-a vrut pus în aplicare pe timpul administrației Ciurel.

Bunoaica susține că atunci s-au făcut 19 foraje în zona Pinoasa, pentru a se vedea ce grosime are stratul de cărbune, ce ar fi ars pe procedura de gazeificare. Proiectul s-a abandonat pentru că ar fi determinat o reducere drastică a numărului de salariați ai CE Oltenia și ar fi putut provoca și dezastre naturale.
“Deplasarea celor doi directori în America este o cheltuială aiurea a banilor companiei pentru ca respectivii să vadă țara lui Trump. În opinia mea, CEO nu trebuia să trimită pe nimeni la acest congres, deoarece compania nu a aplicat gazeificarea și nici nu intenționează să facă asta. Sunt doar bani aruncați în vânt, într-o perioadă fragilă în care Ilie își ia adio de la scaunul ergonomic de director, urmând să rămână doar cu amintiri din America. Cei doi directori se folosesc de informația publică potrivit căreia CEO este de două luni pe profit, lucru care le permite o vacanță plătită din banii minerilor și ai energeticienilor care nu au însă siguranța că își vor încasa salariile în luna decembrie”, a declarat sindicalistul Nicu Bunoaica.
ionel ilie 2Acesta spune că, pe finalul mandatului, Ilie a acceptat la plată tot felul de cheltuieli nejustificate, cum este și cea a achizionării unor scaune ergonomice pentru TESA să muncească “comod” la serviciu.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here