Liderul Bunoaica, criticat aspru de colegii săi, după ce și-a numit fiul vicepreședinte în sindicatul său: ,,Mă delimitez!”

1223

Unul dintre cei mai cunoscuți dintre protestatarii de la CEO, Vasile Tivig, a declarat ieri că se delimitează de acțiunile liderului Solidaritatea 2013, Nicu Bunoaica, deși este inițiatorul protestelor din centrul municipiului.

Nicu Bunoaica și-a numit fiul vicepreședinte în sindicatul pe care-l conduce, fapt neacceptabil pentru Vasile Tivig, acesta fiind și singurul care face parte din Sindicatul Solidaritatea 2013 și care a fost prezent în Piață zi de zi, timp de șase luni. Liderul Bunoaica și-a angajat fiul la cariera Lupoaia, în noiembrie anul trecut, iar zilele trecute l-a numit în fruntea sindicatului său.

,,Sunt membru plătitor în acel sindicat”
În urma unor declarații făcute de Nicu Bunoaica la un post local de televiziune, în care menționa că și-a trimis fiul ,,la muncă, nu în birouri” și că acesta muncește în condiții grele, ,,nu ca alt copil al unui vechi lider de sindicat care nu trece pe la serviciu”, Vasile Tivig a făcut următoarele precizări: ,,Mă delimitez total. Nu am fost și nu voi fi de acord niciodată cu asemenea declarații. Mă refer la declarații și la numirea fiului ca vicepreședinte la sindicat. Sunt membru plătitor în acel sindicat! Trebuie terminat odată cu asemenea ,,cutume”!!! Nu putem să atacăm permanent anumiți indivizi, dar să-i ,,copiem”, cu ,,îmbunătățiri””. Întrebat dacă va mai participa la proteste, alături de Nicu Bunoaica, Vasile Tivig a mai spus: ,,Protestul este al acelor oameni care participă și au participat! Singurul membru din sindicatul lui care a participat la proteste sunt eu! Voi continua protestul până la Implementarea Legii”, a spus Vasile Tivig. Nicu Bunoaica a declarat că și-a trimis fiul la muncă: ,,Este mecanic, și el are dreptul să muncească în țara asta, e născut aici, este gorjean! Nu l-am dus la birouri, l-am dus la muncă”.
M.C.H.

1 COMENTARIU

  1. Pai cum să-l duci la birou cand el are 8 clase!? Si ce alegeri ai făcut de l ai pus Vicepreşedinte si pe nevasta ta prededinta la femei? Si in plus unde sunt banii din cotizatii ca la membrii nu ai dat nici macar un ajutor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here