Liderii PC, absenţi de la Plimbarea din Parcul Coloanei

343

Reprezentanţii Partidului Conservator nu au vrut să participe la plimbarea organizată de Antena 3, duminică, în Parcul Coloanei din Târgu-Jiu, la ora 17,00, în paralel cu cea, a colegilor, de la Palatul Controceni. Marius Borcan, şeful PC Gorj, a menţionat ieri că nu a vrut ca prezenţa conservatorilor la acţiunea legată de libertatea de exprimare să transforme mişcarea în una politică, dar menţionează că membrii partidului condus de el sunt solidari cu jurnaliştii trustului Intact.

IMG_5630La plimbarea din Parcul Coloanei au participat duminică 70 de persoane, conform raportării Jandarmeriei Române, care a prezentat la nivel naţional o situaţie a acţiunilor similare din ţară.

IMG_5632Printre participanţii la mişcarea din Gorj s-au aflat şi căţiva politicieni ai PSD, nu ai PC, liderul conservatorilor, Marius Borcan motivând că nu s-a dus deoarece mama sa era bolnavă. ,,Noi, conservatorii, suntem solidari cu junaliştii trustului Intact, dar eu unul nu am putut participa. Colegii mei nu au mers la plimbare de teama că acţiunea s-ar fi putut politiza…”, a explicat Borcan.

IMG_5597Acesta a ţinut să menţioneze că şi-ar fi cerut scuze pentru absenţă de la organizatorii acţiunii de la Târgu-Jiu, dezvăluind, totodată, că PC Gorj va face la rândul său o acţiune similară. ,,O să vedeţi că vom face şi noi ceva similar..”, susţine, secretos, Borcan, anunţând că filiera se reorganizează.
Anamaria Stoica 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here