Liderii Bunoaica și Vîlceanu, în valul întâi de pensionări! Vor să-i învețe meserie pe tinerii care vor fi angajați la CEO

6529

Liderii de sindicat Nicu Bunoaica și Ion Vîlceanu intrpă în primul val de pensionări la CEO, în conformitate cu actualele prevederi legale.

Propunerea lor făcută administrației și Ministerului Energiei, după cum declară Nicu Bunoaica, este să-i învețe meserie pe viitorii angajați ai companiei: „Se vor face angajări fiindcă vor rămâne sectoare extrem de deficitare. Este mare deficit de personal și acum, lipsesc tablotiști, sudori, electricieni. Eu, de exemplu, rămân lider de sindicat dar sunt sudor de meserie. Pot să iau lângă mine, cinci-șase tineri pe care să-i învăț meserie. Și liderul Ion Vîlceanu, de la Craiova II, este dispus să instruiască tinerii care se vor angaja la CEO. Ne vom pensiona, acum în primul val. Ne lasă legea să încheiem contracte pe perioadă determinată cu compania. În aceste condiții, vrem să-i ajutăm pe viitorii angajați care vor avea nevoie de ajutor fiindcă sunt lipsiți de experiență. De asemenea, am propus ca viitorii salariați, tinerii, să aibă salariu de aproximativ 3.500 de lei. Nu vor beneficia de prime, dar salariul va fi atractiv, sper. Asta este propunerea noastră”, a mai declarat liderul Sindicatului Solidaritatea 2013, Nicu Bunoaica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here