Lideri la amenzi! Pandurii, somaţi să achite 9.000 de lei

299

Clubul Pandurii Tg-Jiu a intrat din nou în vizorul Comisiei de Disciplină a FRF.
Întrunită miercuri, 10 august, Comisia a decis ca echipa din oraşul lui Brâncuşi să plătească 9.000 de lei, reprezentând penalităţi sportive către jucătorii care au depus memorii la LPF. Este vorba de Wellington da Silva, Pedro Mingote şi Vasco Fernandes. De asemenea, pentru gesturile obscene făcute la meciul Pandurii Tg-Jiu – CSU Craiova, maseurul Paul Ungureanu trebuie să plătească 500 de lei.
“Da Silva Wellington vs. CS Pandurii Tg. Jiu – Neexecutare Hotărâre CNSL – Se sancționează clubul CS Pandurii Tg. Jiu cu o penalitate sportivă de 3.000 de lei și se acordă termen de grație de 5 zile pentru plata către jucător a debitului, conform art. 24.C.1 din RSTJF.
CSU Craiova vs. Paul Ungureanu, maseur CS Pandurii Tg. Jiu – Plângere – În baza art. 51 din RD, cu aplicarea art. 12, 14 bis și 15 din RD, se sancționează dl. Ungureanu Paul cu “Avertisment” și o penalitate sportivă de 500 de lei.
Salgado Da Cunha Maugo vs. CS Pandurii Tg. Jiu – Neexecutare Hotărâre CNSL – Se sancționeaza clubul CS Pandurii Tg. Jiu cu o penalitate sportivă de 3.000 lei și se acorda termen de grație de 5 zile pentru plata către jucător a debitului, conform art. 24.C.1 din RSTJF.
Joao Pedro Mingote Ribeiro vs. CS Pandurii Tg.Jiu – Neexecutare Hotărâre CSNSL – Se sancționează clubul CS Pandurii Tg. Jiu cu o penalitate sportivă de 3.000 lei și se acordă termen de grație de 5 zile pentru plata debitului către jucător, conform art. 24.C.1 din RSTJF”. a transmis Comisia de Disciplină a FRF
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here