Lider sindical din CEO: Vor să scoată primele din CCM!

1859

Liderul sindicatului Solidaritatea 2013, Nicu Bunoaica, a solicitat o întâlnire cu administrația CEO. Acesta are mai multe cereri, printre care și desființarea compartimentului de inspectori sociali. Este vorba despre departamentul în care lucrează majoritatea liderilor sindicali.

Întrebat dacă va desființa compartimentul inspectorilor sociali, președintele Directoratului CEO, Daniel Burlan, a răspuns: ,,Nu vreau să intru în dispută cu organizațiile sindicale, suntem cu toții parteneri, fiecare trebuie să conștientizeze că trebuie să mergem în aceeași direcție. Să fie lăsate deoparte orgoliile și lupta dintre sindicate. În compartimentul de inspectori sociali sunt fișe de post bine stabilite.
Vom face analize să vedem cum își desfășoară activitățile de serviciu, nu desființăm că vrea cineva. Toate se fac după analize, iar organizarea este atributul administrației. Deci, solicitarea domnului Bunoaica se va analiza. Ne vom întâlni cu toți liderii de sindicat, în funcție de program. Știu că sunt solicitări în acest sens din partea liderilor”, a mai spus Daniel Burlan.

,,Vor fi schimbări în CCM”
În discuția pe care Nicu Bunoaica vrea s-o aibă cu conducerea CEO, acesta vrea să se asigure că nu vor fi scoase din viitorul CCM primele de care beneficiază angajații companiei. Acesta a declarat că există semnale că vor fi schimbări majore în Contractul Colectiv de Muncă pe anul viitor: ,,Din câte am aflat, vor să scoată primele, probabil și voucherele din viitorul CCM. Mi se pare îngrijorător, sunt drepturi pe care angajații CEO nu trebuie să le piardă. Mai este timp până la negocierea viitorului CCM, dar trebuie discutate în mod deschis intențiile pe care le au”, a mai spus Nicu Bunoaica.
M.C.H.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here