Lider politic: Sunt plângeri la ANI împotriva senatorului Ion Iordache

3558

Liderul PNL Gorj, senatorul Ion Iordache, a solicitat public, vineri, Agenției Naționale de Integritate să-i verifice averea, mai ales că acesta este supranumit de către presă ”Iordache – Două Județe”.

Interesant este totuși, că plângeri la ANI împotriva sa există deja, iar anunțul parlamentarului care cere să fie verificat este posibil să vină în preîntâmpinarea unei cercetări ANI., instituției căreia i-au fost solicitate deja verificări

Ion Fugaru, apel public! ”Sunt plângeri la ANI făcute în numele meu!”
Președintele filialei Gorj a SOS România, dezvăluia într-o emisiune la Radio Infinit, din data de 18 septembrie 2023, faptul că în numele său au fost trimise plângeri împotriva senatorului Iordache. Liderul a făcut și un apel public:
”Vreau să fac un apel public, cu privire la toate reptilele politice.fără coloană vertebrală să nu mai facă plângeri în numele meu. Sunt cele mai josnice lucruri pe care le poate face un om. Nu au coloană vertebrală în sensul de a-l reclama pe Iordache. Fac plângeri la instituții ale statului în numele meu! Împotriva senatorului Iordache. Și, astfel, eu primesc hârtii de la instituțiică se vor face verificări și urmează să primesc răspuns. N-am făcut, i-am dat telefon pentru că așa mi se pare normal, indiferent de cursul nostru politic. Mi se pare josnic, dar așa mi-au făcut și mie alții, dar eu sunt învățat și duc lucrurile astea… Asta vreau să spun, să nu mai facă în numele meu, ca să mă cert cu Iordache. El e pe calea lui, eu sunt pe calea mea. Eu duc o luptă politică, nicidecum de interes. Așa că, ăsta e apelul meu către toți care vor să facă politică și n-au curajul să lupte cu Iordache, așa, față în față. Ăia nu sunt oameni politici și, din punctul meu de vedere, sunt niște oameni josnici. Sunt din tabăra PNL, PSD-știi nu prea practică astfel de lucruri. Ei, de la PNL, fostul PDL, acolo se practică așa ceva, dar nu fostul PD”, a declarat consilierul local Ion Fugaru, lider județean al SOS Romania, care a mai spus că i-a adus la cunoștință parlamentarului Iordache despre denunțurile care i se fac în numele său. Cu alte cuvinte, Ion Iordache știa deja că este posibil să fie în vizorul ANI, încă de la mijlocul lunii septembrie.

Solicitarea lui Ion Iordache
Președintele PNL Gorj, senatorul Ion Iordache, solicită ANI să-i verifice averea, spunând că nu are nimic de ascuns. Parlamentarul a postat, vineri, 29 septembrie, un filmuleț în care susține că este nevoie de verdictul acestei instituții, pentru a pune capăt ”campaniilor de denigrare”, la care, precizează senatorul, reclamă că este supus de către adversarii săi politici.
Ion Iordache a câștigat încrederea unei părți importante dintre salariații CEO, pentru că a reușit să rezolve problema pensionărilor în baza Legii 197, angajaților de la Termoserv, secții chimice și ELCFU, blocate politic. ”Cu spectacol cu tot, a rezolvat problemele oamenilor. Sperăm că și restul salariaților, de exemplu, a celor care au muncit și în subteran și cărora nu li se dă dreptul să se pensioneze, să fie rezolvată chiar de ceilalți parlamentari de Gorj, domnii Weber, Pecingină și așa mai departe. Ei s-ar putea implica așa cum face domnul Iordache, de ce nu o fac?”, a întrebat vicepreședintele Sindicatului Energia Rovinari, Manu Tomescu la o emisiune a Sud FM, TV Sud.
M.C.H.

1 COMENTARIU

Comments are closed.