Lider de partid, pe locul doi în lista pentru CJ Gorj, deși candidează la șefia instituției

4138

O situație neobișnuită, la alegerile locale din 9 iunie, este la PUSL Gorj, unde  liderul umanist Dumitru Miroiu nu deschide lista de consilieri județeni, deși candidează la președinția Consiliului Județean Gorj.

Acesta i-a cedat prima poziție în listă fostului viceprimar de la Rovinari, Laurențiu Chivu.

Eu nu sunt pe principiul să fiu primul pe listă la Consiliul Județean, chiar dacă am intrat în competiția pentru șefia Consiliului Județean. Nu trebuie să am neapărat locul 1 și în listă. Nu. Eu vreau să-mi promovez oamenii și, tocmai de aceea,

“Eu vreau să-mi promovez oamenii, tocmai de aceea m-am trecut pe locul doi, și după cum bine știți și dumneavoastră, la municipiul Târgu Jiu avem la fel, o situație inedită, unde un tânăr de doar 24 de ani candidează la funcția de primar, ka Scoarța, un tânăr de doar 26 de ani și lista continuă. Vreau să fie ceva foarte diferit, pentru că avem nevoie de o situație total diferită. Avem nevoie de tineri, avem nevoie de oameni noi care să mne conducă, să ne reprezinte în administrațiile locale sau județene. Nu trebuie să ținem cu dinții neapărat să fim noi. Iarăși, din alt punct de vedere, eu, personal, pentru mine, nu-mi doresc nicio funcție, îmi doresc să ajut acest județ, să fac în așa fel să ajut acest județ, cu experiența pe care o am în mediul privat, experiența de viață”, a declarat acesta la Radio Infinit.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1 COMENTARIU

  1. Dupa sondaj avand 48% si castiga presedentia CJ este normal sa fie pe locul doi pe lista de consilieriCJ.Oare este de crezut acest sondaj al domnului MIROIU?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here