Licitație pentru UATAA Motru. Primar: Pas important pentru îndeplinirea condițiilor de mediu

1367

Primăria Municipiului Motru organizează o licitație deschisă pentru achiziția serviciilor de proiectare în vederea modernizării instalației de evacuare a zgurii și cenușii din cazanul CR0102 din cadrul Uzinei de Agent Termic și Alimentare cu Apă (UATAA).
Valoarea achiziției este de 1.158.233 de lei, fără TVA, iar contractul se va finaliza în termen de 90 de zile de la semnare.
După încheierea etapei de proiectare, se va iniția procedura de achiziție pentru execuția lucrărilor și dotare.
Primăria Municipiului Motru susține necondiționat și asigură tot sprijinul pentru ca UATAA Motru să-și poată desfășura activitatea în condiții optime, iar cetățenii orașului să beneficieze de servicii de calitate.
„Am afirmat clar că susțin UATAA Motru, prin tot ce ține de instituția pe care o conduc, pentru ca și cetățenii să beneficieze de căldură și apă caldă în sistem centralizat, în condiții normale. Prin această investiție, UATAA Motru va face un pas important pentru îndeplinirea condițiilor de mediu, obligatorii pentru funcționare și implicit la păstrarea locurilor de muncă. Oricât de mult ne-am implica noi ca și instituție, o mare și importantă contribuție o are UATAA Motru, prin cei care o reprezintă și care trebuie să facă un efort comun alături de noi pentru a reduce pierderile de orice natură, cheltuirea banilor primiți cu multă responsabilitate și o implicare mult mai activă. Până la acest moment, conducerea UATAA nu a făcut decât să transmită adrese și informări prin care să solicite miliarde de lei, fără a se implica activ în recuperarea debitelor, găsirea de soluții viabile pentru funcționarea societății și, de ce nu, prin lobby politic pentru sprijinul promis în urmă cu câteva luni.
Acum, în al 100-lea ceas, dând de greu, observ că toți fug de responsabilitate, conducerea societății, prin administratorul special, informându-ne că după ieșirea din insolvență UATAA Motru poate intra în faliment. Asigur toți locuitorii municipiului Motru, branșați la sistemul centralizat, că Primăria Municipiului Motru va face tot ce este posibil, în limita competențelor legale, ca UATAA Motru să funcționeze”, a transmis primarul Cosmin Morega.
Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 11 martie.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here