Licitaţie pentru triunghiuri de beton

271

Consilierii locali au aprobat, luni, proiectul de hotărâre privind însuşirea raportului de evaluare şi stabilirea preţului de pornire al licitaţiei pentru vânzarea unor prefabricate – triunghiuri – de beton, situate în incinta CET Târgu-Jiu. Este vorba despre 31 elemente din beton, din care 15 complete şi 16 deteriorate.

Prin HCL nr. 401 din 16 decembrie 2013 s-a aprobat efectuarea evaluării unor prefabricate (triunghiuri echilaterale) de beton, situate în Târgu-Jiu, în incinta CET, în vederea vânzării prin licitaţie publică. Conform raportului de evaluare, înregistrat la Direcţia Publică de Patrimoniu în data de 11 februarie 2014, în incinta CET au fost identificate 31 elemente de beton, din care 15 complete, a căror valoare este de 650 lei/bucată şi 16 parţial deteriorate, preţul lor fiind de 57 lei/bucată.
Astfel, după ce au fost evaluate cele 31 de triunghiuri, în vederea determinării valorii lor pentru a putea fi puse în vânzare, s-a întocmit un raport, acesta fiind însuşit şi aprobat de consilierii locali, în cadrul şedinţei din data de 24 februarie.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here