Licitație pentru renovarea Colegiului „Ecaterina” din Târgu Jiu

393

Autoritățile locale au scos la licitație lucrările de proiectare și execuție pentru „Renovare energetică Corp C16-Colegiul Național «Ecaterina Teodoroiu» Târgu Jiu, cu funcțiunea de săli de curs și cămin”. Unitatea de învățământ va fi reabilitată cu fonduri din Programul Național de Redresare și Reziliență – PNRR. Școala a fost construită în anul 1972, are trei etaje, și necesită lucrări de modernizare. Potrivit caietului de sarcini, „este necesară și oportună realizarea lucrărilor de intervenție asupra imobilului cu scopul de a crește performanța energetică, respectiv reducerea consumurilor energetice pentru încălzire, în condițiile asigurării și menținerii climatului termic interior, repararea și aducerea la standardele actuale atât a instalațiilor, cât și a interioarelor clădirii, precum și ameliorarea aspectului urbanistic al zonei unde se găsește amplasată clădirea”.
Principalele lucrări se referă la izolarea termică a pereților, refacerea acoperișului, reabilitarea și modernizarea sistemelor de apă caldă, iluminat și de climatizare, montarea de panouri fotovoltaice sau recondiționarea pardoselilor din parchet.
Valoarea lucrărilor depășește 6,2 milioane de lei. Firmele interesate au termen până pe data de 10 iunie să depună ofertele.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here