Licitație pentru masa bolnavilor internați la Bumbești-Jiu

870

Spitalul din orașul Bumbești-Jiu caută o firmă de catering pentru asigurarea hranei pacienţilor. Contractul va fi încheiat pentru perioada mai – decembrie, cu posibilitatea prelungirii cu încă patru luni în anul 2025. Bugetul alocat este de circa 500.000 de lei.

Fiindcă spitalul nu mai are amenajat un spaţiu pentru pregătirea hranei, serviciul de preparare și livrare mâncare pentru pacienții internați și medicii de gardă a fost externalizat către o firmă specializată în acest domeniu.
Numărul de meniuri zilnice diferă în funcţie de numărul bolnavilor și de afecţiunile acestora. Statul oferă 22 de lei pe zi pentru hrana unui pacient internat în spital.
„Servicii de preparare și livrare mâncare pentru spital prestație minimă – 16.920 meniuri, prestație maximă – 22.560 meniuri. Un meniu conține trei mese: mic dejun, prânz și cină plus eventuale suplimente dacă acestea sunt prevăzute de regimul dietetic”, potrivit caietului de sarcini.
Potrivit anunţului de licitaţie, valoarea contractului este estimată la un minimum de 363.240 lei fără TVA şi poate ajunge la 484.320 lei fără TVA.
Firmele de catering interesate de contract au termen până pe data de 9 aprilie să depună ofertele sau cererile de participare.
Spitalul Orășenesc „Dr. Gheorghe Constantinescu” Bumbești-Jiu este împărţit în cinci secţii, având un număr de 112 paturi.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here