Licitație pentru „Lucrări de reparații curente la Spitalul Bumbești-Jiu”

356

Spitalul Orășenesc Bumbești-Jiu organizează licitație pentru achiziția publică de “Lucrări de reparații curente pentru spital”. Se va face achiziție directă, valoarea estimată a contractului fiind: 85.004,77 de lei fără tva și 102.005,72 de lei cu tva. Ofertele se vor depune în plic închis, la sediul spitalului, până pe 15 aprilie.

Lucrările de reparații generale și renovare solicitate de conducerea Spitalului Orășenesc Bumbești-Jiu vor avea o durată de realizare: 2 luni. Cheltuielile vor fi acoperite din veniturile proprii. Cei interesați de proiect trebuie să știe că oferta se va întocmi în conformitate cu documentația atașată, publicată pe site-ul Spitalului Orășenesc Bumbești-Jiu, www.spitalbumbesti-jiu.rol, sectiunea Anunțuri și va fi depusă la secretariatul spitalului, în plic inchis, până cel târziu la data de 15.04.2016, ora 12.00. Deschiderea ofertelor va avea loc la sediul autorității contractante în data de 15.04.2016 ora 12.30. Criteriul de atribuire va fi cel mai scăzut preț. Finalizarea achiziției se va face în SEAP prin intermediul catalogului electronic. Ofertele vor fi publicate în catalogul SEAP sub denumirea și codul CPV din cadrul anunțului.
Nepublicarea informațiilor în SEAP atrage respingerea ofertei depuse la sediul autorității contractante. Relații suplimentare se pot obține la compartimentul Achiziții, telefon 0353139905.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here