Licitație pentru drumul expres Craiova-Pitești

2062

Licitația pentru atribuirea contractului de proiectare şi execuţie a Drumului Expres Craiova-Piteşti, tronsonul patru, a fost publicat în sistemul electronic de achiziţii publice, a anunțat Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.
Tronsonul are o lungime de circa 31 de kilometri. Valoarea estimată a contractului se ridică la 909,669 milioane lei fără TVA. Durata lucrărilor este de 96 luni şi cuprinde 12 luni perioada de proiectare, 24 luni perioada de execuţie a lucrărilor şi 60 de luni perioada de garanţie. Perioada de garanţii poate creşte până la 120 luni, în funcţie de oferta operatorului economic ce va fi desemnat câştigător. Data limită de depunere a ofertelor este 24 octombrie 2019.

Trei firme pentru drumul Târgu-Jiu-Craiova
Trei oferte au fost depuse pentru elaborarea studiului de fezabilitate şi a proiectului tehnic pentru drumul expres Craiova – Târgu-Jiu.
Prestatorul desemnat de Comisia de evaluare va avea obligația să elaboreze studiul de fezabilitate, proiectul tehnic de execuție și proiectul pentru autorizarea executării lucrărilor de construire, dar și să acorde asistență tehnică până la obținerea autorizației de construcție de către autoritatea contractantă.
După finalizarea contractului, care are o perioadă de derulare de 24 de luni, se va intra direct în faza licitării documentaţiei pentru construcţia drumului.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here