Licitație la DSV Gorj. Se caută medici veterinari pentru trei comune

3072

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Gorj organizează licitație pentru încheierea unui acord-cadru de servicii veterinare pentru circumscripțiile sanitar-veterinare de asistență din comunele Hurezani, Lelești și Licurici.
Suma pusă la bătaie este de circa 520.000 de lei. Contractele care vor fi încheiate cu DSVSA Gorj privesc „servicii de supraveghere, prevenire, control și eradicare a bolilor la animale, a celor transmisibile de la animale la om, protecția animalelor și protecția mediului, servicii de identificare și înregistrare a animalelor și a mișcării acestora, precum și de corectare a eventualelor erori sau neconformități generate de nerespectarea termenelor de înregistrare sau de greșeli de înregistrare”.
Cei mai mulți bani se oferă pentru circumscripția din Licurici, peste 200.000 de lei.
Medicii veterinari interesați de licitația organizată de DSVSA Gorj pot depune oferte până în data de 8 ianuarie 2020. Odată semnate contractele, veterinarii trebuie să asigure serviciile pentru o perioadă de 4 ani.
Reprezentanții DSVSA Gorj au creat un algoritm în baza căruia va fi stabilit câștigătorul pe fiecare lot în parte. Contează experiența profesională a veterinarilor, dacă dețin un cabinet pe raza circumscripției pentru care licitează și dacă au și domiciliul în aceeași localitate cu circumscripția. Componenta financiară, prețul cel mai scăzut, contează în proporție de 40%.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here