Liceul cu Program Sportiv – liceul care te face campion

2279

În fiecare an, de Sfinții Constantin și Elena, Liceul cu Program Sportiv Târgu-Jiu se află în sărbătoare, aceștia fiind patronii spirituali ai școlii. Este ziua în care elevii şi profesorii sărbătoresc excelenţa în sport.
Liceul cu Program Sportiv este o instituţie şcolară tânără printre liceele din Târgu-Jiu; apariţia şi existenţa acestei instituţii de învăţământ răspunde nevoii de a crea cadrul instituțional propriu practicării sportului de performanță de către elevi. Pentru că pasiunea pentru sport este trăită de mulţi copii, LPS Tg.-Jiu este locul unde visurile acestora, de a urca pe podium, pot să se împlinească.
Elevii şcolii sunt speciali fiindcă pasiunea pentru sport se îmbină cu studiul disciplinelor şcolare. Ne mândrim cu elevii sportivi campioni la sport: Gheban Dorian Mădălin, care a obţinut performanţe remarcabile internaţionale în atletism, echipa de handbal băieţi Juniori I – vicecampioană naţională a României, echipa de fotbal ,,U13”, ajunsă campioană naţională a României, şi, în aceeași măsură, ne mândrim cu rezultatele foarte bune obţinute de către elevi la disciplinele de cultură generală, la olimpiadele naţionale.
Şcoala noastră are o bază materială care susţine pregătirea sportivă la standarde înalte, săli de clasă utilate corespunzător desfășurării procesului instructiv-educativ, laboratoare dotate cu tehnologie modernă, bibliotecă, amfiteatru şi în fiecare an, în septembrie, îşi deschide porţile pentru a primi elevi de la clasa pregătitoare până la liceu.
La mulți ani, Liceul cu Program Sportiv Târgu-Jiu!
Director,
Prof. Tîlvescu Valentin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here