Liberi după scandalul din benzinărie

351

Cei doi bărbați din Turceni, tată și fiu, care au fost reținuți, duminică seara, pentru lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, au fost eliberați după cele 24 de ore. Scandalul a avut loc la o benzinărie din localitate. Unul dintre clienți ar fi fost lovit cu pumnii și picioarele de cei doi. Medicii au stabilit că victima are nevoie de până la 16 zile de îngrijiri medicale. ”La data de 29 septembrie, Poliţia Oraşului Turceni a fost sesizată prin apelul 112 de un lucrător gestionar la o stație Peco din localitate, cu privire la faptul că, în incinta stației, are loc o altercaţie între mai multe persoane.
La fața locului s-a deplasat un echipaj de Poliție care a constatat că un tânăr de 20 de ani, din localitate, în timp ce alimenta cu combustibil autoturismul personal la staţia Peco, în urma unui conflict spontan, a fost agresat fizic de un bărbat de 45 de ani şi fiul acestuia de 23 de ani, ambii din oraşul Turceni. În urma loviturilor primite, tânărul a suferit leziuni, fiind necesară intervenția echipajului medical pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a precizat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.
După audieri, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu au dispus măsura controlului judiciar. Suspecții nu au făcut declarații în fața camerelor de filmat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here