Liberi după furt cu repetiție

295

Cei doi tineri de 17, respectiv 19 ani, din Cătunele și Mehedinți, au scăpat din nou de cătușe, după a doua noapte petrecută în arestul IPJ Gorj. Magistrații Judecătoriei Motru au respins propunerea de arestare preventivă formulată de procurori și au decis ca suspecții să fie puși sub control judiciar, în timpul cercetărilor. Aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore, miercuri, după câteva ore de la eliberare, pentru un alt furt.
”La data de 15 noiembrie, Poliţia Municipiului Motru a fost sesizată prin apelul 112 de un bărbat de 34 de ani, din comuna Ilovăț, județul Mehedinți, cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns prin efracție în autoturismul proprietate personală, parcat în fața locuinței din municipiul Motru, de unde au sustras mai multe bunuri, prejudiciul cauzat fiind în curs de estimare.
La data de 21 noiembrie, în urma cercetărilor și a investigațiilor efectuate de polițiști, au fost identificați autorii faptei, doi tineri de 17 și 19 ani, din comuna Cătunele, respectiv comuna Bala, județul Mehedinţi, identificați ca autori și în alte cauze penale”, se precizează într-un comunicat de presă al Poliției Gorj.
Tinerii mai sunt acuzați că, pe 17 noiembrie, ar fi furat țigări și dulciuri în valoare de 3.300 de lei, dintr-un magazin din Cătunele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here