Liberalul șef Dan Matei, cu un picior în CEO! Se face referent pe achiziții, în Direcția Comercială a companiei

3560

Dan Matei, șeful de facto al PNL Motru, rămas fără serviciu după ce a fost evacuat din biroul numărul unu al Direcției Publice Motru, și-a găsit în sfârșit serviciu. Liberalul este intrat deja cu un picior în CE Oltenia, participând la un simulacru de concurs pentru opt posturi de referent la Direcția Comercială a CEO. Pentru cei care nu sunt dumiriți, CEO angajează și TESA dar doar pe unii ,,de casă” cu pedigree, gen Matei, salariatul lui Dan Vâlceanu, la cabinetul său parlamentar.

Mai exact, disperat și în lipsa de loc de muncă, Matei și-a găsit, tot pe linie politică, serviciu.
La CE Oltenia, evident, la Direcția Comercială ca referent la Achiziții. Deși nu are studii de specialitate, Matei Anton Dan (M.A.D.)a fost admis la proba de dosar și chiar la proba scrisă. Astăzi, cu începere de la ora 9.30, liberalul va susține interviul pentru post, dar putem spune că deja, respectivul lucrează la CE Oltenia.
Acum am înțeles pentru ce se petrecea în urmă cu câteva zile la Ghiocela. Pentru că Matei a reușit să intre în CEO pe ușa din față, în baza carnetului de partid, la fel că Gigel Jianu, membru în Directoratul companiei, ajuns acolo pe același considerent.
Ce mai contează că au prestat un management defectuos, unul la DP Motru iar altul, patru ani, la primărie…
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here