Liberalul Săftoiu şi ziarista Cristina Faighel, proaspăt părinţi

461

saftoiu cu cristinaVicepreşedintele PNL Gorj, Claudiu Săftoiu, care a evitat să îşi facă publică viaţa personală la Târgu-Jiu, este tătic pentru a doua oară. La sfârşitul lunii trecute, iubita sa, jurnalistă la Realitatea TV, Cristina Faighel, a adus pe lume un băieţel.

Cei doi nu sunt căsătoriţi iar politicianul mai are un fiu din căsătoria avută cu Adriana Săftoiu. Dian Popescu, şeful PNL Gorj, i-a urat colegului de partid să îi trăiască feciorul.

Fostul şef SIE, Claudiu Săftoiu, a devenit din nou tătic. Iubita sa, Cristina Faighel, prezentatoare a ştirilor la Realitatea TV, a adus pe lume un băieţel foarte sănătos. Cel mic va purta numele de Tudor. Săftoiu mai are un băiat, Filip, din prima sa căsătorie, cu deputatul PNL Adriana Săftoiu, fost consilier prezindenţial. Copilul a fost încredinţat mamei după procesul de divorţ, iar până la majoratul acestuia, Claudiu Saftoiu este obligat să-i plătească o pensie de întreţinere în cuantum de 1.000 de lei lunar. Săftoiu s-a declarat fericit că are încă un copil care nu îi face probleme fiind foarte cuminte. Claudiu Săftoiu, vine, în ciuda greutăţilor, a drumului dintre Bucureşti şi Târgu-Jiu, săptămânal în muncipiu deşi toată lumea credea că în scurt timp va uita Gorjul, mai ales că îşi doreşte o candidatură la parlamentare.

Anamaria Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here