Liberalul Pecingină recunoaște că senatorul Iordache a fost ofertat să preia PNL Gorj

7000

Deputatul Gigi Pecingină a recunoscut astăzi, public, că senatorul Ion Iordache, fost liberal, în prezent lider al Partidului Forța Dreptei Gorj, a fost ofertat să preia șefia organizației județene a PNL, după ce conducerea partidului a decis că trebuie să numească un alt lider la PNL Gorj în locul lui Dan Vâlceanu. În ciuda conflictelor mai vechi, Pecingină fiind un contestatar a lui Ion Iordache, deputatul liberal a subliniat acum că senatorul a fost ,,fair play” în sensul că a refuzat această propunere venită de la vârful PNL.

Reamintim că, ieri, conducerea PNL a decis să îl numească pe Dan Motreanu la cârma PNL Gorj, aici urmând să fie organizate alegeri interne în maxim 30 de zile. De altfel, o comisie liberală a fost trimisă la organizația liberală județeană pentru a pregăti scrutinul.

 

2 COMENTARII

  1. Originala democrație românească face posibilă accederea în Parlamentul țării a unor inși ca pecingina, vâlceanu, manta, weber rujan, miruță etc ,etc.Trebuie că pe viitor sa cumpănim bine pe cine punem stampila. Dacă nu avem pe cine este de preferat să stăm acasă că o modalitate de a ne arăta nemulțumirea că partidele promovează și pun pe listă nonvalori.

  2. Bine ca se termina cu dinastia Grivei ( unchiul) – Valceanu (nepotul) care acaparase conducerea PNL Gorj !
    Speram sa inceapa curatenia si in randul celor promovati in functii de conducere de catre cei doi, pe criterii de neam, prietenie si alte ,,foloase” primite.
    Sa nu uitam nici de chefurile organizate in zona Rovinari, cu participarea unor…personalitati centrale, in urma carora unii cheflii si-au gasit serviciu pe locuri…guvernamentale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here