Liberalul Paraschiv, amânat pentru septembrie

176

Consilierul local Mihai Paraschiv nu a fost învestit în funcţia de viceprimar al municipiului Târgu-Jiu, aşa cum se anunţase iniţial. În şedinţa de Consiliu Local din data de 27 august s-a luat la cunoştinţă doar demisia lui Matei Nădrag, numirea lui Paraschiv urmând a se face la şedinţa de luna viitoare. Amânarea s-a produs ca urmare a unor informaţii apărute în presa locală, care pun sub semnul întrebării calitatea morală a viitorului viceprimar.

Florin Cârciumaru, edilul municipiului Târgu-Jiu a declarat că nu era posibil ca în aceeaşi zi să se ia la cunoştinţă demisia viceprimarului Matei Nădrag şi numirea lui Mihai Paraschiv în locul său. Prin urmare, s-a decis ca Paraschiv să fie învestit luna viitoare.”În şedinţa de Consiliu Local de astăzi am luat la cunoştinţă demisia din funcţia de viceprimar a domnului Matei Nădrag. Urmează ca la viitoarea şedinţă de Consiliu Local să luăm în calcul propunerea Partidului Naţional Liberal pentru ca domnul Paraschiv să ocupe funcţia de viceprimar. Nu se face acest transfer astăzi. Domnul Paraschiv vrea să se facă lumină în acest caz, dar amânarea numirii sale nu are ca suport acest motiv. Nu se poate face în aceeaşi zi şi demiterea şi numirea. Trebuie să avem răbdare, pentru că ea este cea mai bună; să analizăm foarte bine propunerea făcută de PNL”, a menţionat primarul Florin Cârciumaru.

Paraschiv: “Pot să demontez toate acuzele aduse”
Mihai Paraschiv a declarat jurnaliştilor că el a solicitat amânarea învestirii sale, motivul fiind pus pe seama informaţiilor apărute în presă.
“Eu personal am solicitat domnului primar să amânăm această decizie pentru luna viitoare astfel încât să încercăm să elucidăm toate acuzele care mi-au fost aduse astăzi în presă. Consider că ar fi fost normal şi etic să mi se ia şi mie un punct de vedere; s-a vorbit acolo că aş avea două numere de telefon şi că nu aş fi vrut să răspund, ceea ce este fals. Pot să demontez absolut toate acuzele care îmi sunt aduse în acel articol, numai să fie cineva care să mă asculte. Acel articol este singurul motiv pentru care am cerut amânarea numirii mele. Dacă se dovedeşte că ceva din acel articol este adevărat eu, personal, voi renunţa la funcţia de viceprimar, pentru că nu vreau ca asupra Primăriei să fie aruncat cu noroi gratuit”, a explicat Paraschiv.
Mihai Paraschiv a mai precizat că a fost avertizat că urmează să fie „atacat” în presă, bănuind chiar că s-ar putea scrie despre el şi la comandă. Chiar şi aşa, Paraschiv a subliniat că este dispus să arate că nu este adevărat ce s-a scris la adresa lui.
Minodora Sucea
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here