Liberalul Modrea se vede în turul doi cu Radu Angheloiu

321

modrea dumitruDumitru Modrea, ultimul candidat intrat în cursa pentru şefia PNL Gorj, şi-a anunţat candidatura, oficial, duminică. Modrea a făcut astfel publice câteva dintre motivele care l-au determinat să candideze şi a mulţumit deja anticipat delegaţilor care s-au hotărât de acum să îi dea votul, în detrimentul contracandidaţilor săi.

Liberalul consideră că are şanse reale pentru a prelua şefia PNL Gorj, chiar dacă s-a hotărât mai târziu să lupte pentru această funcţie. Modrea se vede astfel într-un tur doi al alegerilor pentru preşedinţia PNL Gorj, contra candidatului Radu Angheloiu.

Viceprimarul comunei Turcineşti, Dumitru Modrea, luptă pentru şefia organizaţiei judeţene liberale chiar dacă mai sunt nici două săptămâni până la ziua în care delegaţii partidului îşi vor alege preşedintele. Susţinut de aproape de şeful său de campanie Ion Răuţ, Modrea a început să bată judeţul pentru a sta de vorbă cu alegătorii în vederea anunţării platformei sale electorale. ,,M-am hotărât să anunţ, într-un mod oficial, depunerea candidaturii mele la alegerile pentru funcţia de preşedinte al PNL Gorj. Ţinând cont de situaţia din teren, pe care am văzut-o alături de directorul meu de campanie, Ion Răuţ, vin să vă spun că îmi depun astăzi (n.r. ieri) candidatura, deoarece oamenii de fapt doreau un al patrulea candidat. Mi s-a spus de multe ori că acea campanie pentru promovarea postului de preşedinte al PNL Gorj s-ar fi oprit undeva la 60%. Mulţumesc celor care mi-au dat şansa de a putea într-o perioadă scurtă să ofer o altă soluţie oamenilor dar şi alte idei şi fapte”, a declarat candidatul Dumitru Modrea. Acesta a menţionat că se vede într-un tur doi într-o luptă cu Radu Angheloiu.

Condamnă gestul lui Orzan

Întrebat cum comentează gestul lui Gheorghe Orzan care a trecut recent de partea candidatului Dian Popescu, lăsându-l pe Radu Angheloiu, Dumitru Modrea a condamnat acest joc politic, considerând că miza pentru care Orzan ar fi trădat a fost promisiunea postului de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Gorj. În opinia lui Modrea, Orzan ar fi avut o înţelegere cu Dian Popescu prin care cel din urmă, în schimbul sprijinului la alegerile de pe 4 septembrie, i-ar da lui Orzan funcţia lui Angheloiu.

Echipa lui Modrea consideră însă că Orzan îşi mai poate schimba opţiunea până la alegerile de pe 4 septembrie, mai ales că acesta nu ar aduce decât ,”vreo cinci voturi” lui Dian Popescu.

Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here