Liberalul Iacobescu, membru și în comisia CJ pentru concursul de la Ginecologie

379

Săptămâna trecută, PNL Gorj l-a desemnat pe consilierul judeţean Marcel Iacobescu să facă parte din comisia constituită pentru concursul organizat la nivelul Secţiei ORL. Tot Iacobescu a fost validat și pentru a face parte din comisia constituită pentru concursul ce urmează a se desfășura la nivelul Secției Ginecologie.

Consilierii județeni au aprobat componența comisiei de examinare pentru proba scrisă, clinică sau practică la concursul organizat în vederea ocupării funcției de conducere vacante de șef de secție la Secția Obstetrică – Ginecologie din cadrul unității sanitare publice – Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, după cum urmează: Dr. Pușcu Constantin, director medical, Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu – preşedinte comisie; Dr. Mănăilă Ioan, medic primar, specialitatea obstetrică -ginecologie, la Secția Obstetrică – Ginecologie din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu -membru comisie; Dr. Tabacu Viorică, medic primar, specialitatea obstetrică – ginecologie, la Secția Obstetrică –Ginecologie din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu-membru comisie; Dr. Pătrășcoiu Dumitru, medic primar, specialitatea obstetrică -ginecologie, desemnat de Colegiul Medicilor Gorj-membru comisie, Marcel Iacobescu, reprezentantul Consiliului Judeţean Gorj – membru comisie. Acesta din urmă, membru PNL, a fost nominalizat și săptămâna trecută, pentru a face parte din comisia de examinare pentru concursul organizat în vederea ocupării postului de medic șef al Secţiei ORL.
La Ginecologie, concursul va avea loc în perioada imediat următoare. Doi medici candidează pentru șefia acestei secții. Este vorba despre dr. Adrian Tetileanu și dr. Damian Dițescu.
Pentru a nu mai fi acuzaţi de liberali că sunt subiectivi în organizarea concursurilor de la Spitalul de Urgenţă Târgu-Jiu, social-democraţii nu au mai dorit să aibă un reprezentant din Consiliul Judeţean în comisiile de examinare de la spital.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here