Liberalii strigă: “Scandal electoral”, la Brănești

459

Deși primarul comunei Brănești, Gheorghe Stoichițoiu, și echipa sa nu și-a început efectiv campania electorală, staff-ul PSD urmând să parcurgă satele localității abia din această săptămână, contracandidații de la PNL au demarat lupta cu stângul. Liberalii din Brănești anunță astfel un scandal iscat, ieri, în localitate, care este negat însă de către pesediști.

“La Brănești, PSD-iștii conduși de consilierul PSD Muraru Vasile și viceprimarul Mihăilă Aurel, au sărit la bătaie aplicând mai multe lovituri unor persoane care făceau parte din echipele de campanie ale candidatului PNL la Brănești, Mihăiță Năboiu. Cei doi psd-iști le-au spus liberalilor că pot intra pe o uliță asfaltată a comunei, doar dacă se descalță, pentru că asfaltul e al primarului. Un atacator, aflat la volanul unui autoturism Renault cu numărul de înmatriculare GJ 09 MRS, a intrat cu mașina în liberali, unul din oamenii din echipa lui Mihăiță Năboiu fiind luat pe capota mașinii și aruncat pe asfalt. Echipele PNL Brănești au apelat numărul de urgență 112, iar Poliția a demarat cercetări în cauză. Mașina cu care s-a produs atacul a fost găsită de polițiști abandonată în pădurea Bădești, iar cercetările continuă pentru identificarea autorului fugar”, a transmis, duminică seara, PNL printr-un comunicat de presă.
Primarul de Brănești, Gheorghe Stoichițoiu, candidat PSD la alegerile din 5 iunie, a declarat în schimb că, în discuția cu cei implicați, respectivii se consideră nevinovați, neexistând vreun conflict generat de campanie. Mai mult, edilul susține că șoferul mașinii implicate “nu este membru al PSD ori angrenat în staff-ul de campanie”.
A.S.

1 COMENTARIU

  1. Se vede din avion de clanul format de Stoichitoiu la primarie .Daca ar fi barbati adevarati de ce nu ies undeva pe post sa se confrunte cu Naboiu ,si nu să apeleze cum au facut timp de 12 ani ,adica legea pumnului,niste puțoi de barbati, nu stiu ce este democratie,au coborât din pom si fac ce stiu ei mai bine,

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here