Liberalii se spală pe mâini de Săpun! Soacra lui Surupăceanu, curtată de PNL pentru Primăria Bumbești-Pițic

451

Organizația locală PNL din Bumbești-Pițic nu vrea să îl susțină candidat la fotoliul de primar pe actualul vice, Viorel Săpun, chiar dacă respectivul ar fi primit asigurări de la colegi că el va fi cel aruncat în cursa electorală împotriva primarului în exercițiu, Michy Nioață. Colegii lui Săpun au uneltit astfel, chiar la finalul săptămânii trecute, să o numească însă candidat al formațiunii pe Irina Cojocaru, care este tocmai soacra fostului deputat PSD, Mugurel Surupăceanu. Cojocaru are buletin de Bumbești-Pițic abia din noiembrie anul trecut, iar o lună mai târziu și-a și anunțat candidatura la fotoliul de primar al localității.

Sforile s-au tras chiar după ședința de Consiliu Local Bumbești-Pițic de la finalul săptămânii trecute, când aleșii participanți la ședință au discutat după aceasta că ar fi ideal ca în cursa împotriva edilului Nioață, cu șanse sigure să câștige încă un mandat în localitate, de data aceasta din partea ALDE, să fie băgată Irina Cojocaru, soacra lui Mugurel Surupăceanu. Liderii PNL Bumbești-Pițic o vor pe Cojocaru chiar dacă respectiva, de loc din Alimpești, lucrează și locuiește la Târgu-Jiu, aceasta fiind administratorul Facultății de Științe Economice și Drept a Universității “Titu Maiorescu” din municipiu. Mai mult, liberalii știu că soacra lui Surupăceanu este cultivată și de către Mișcarea Populară Gorj, partidul în cauză fiind primul care a scos-o în față pe Cojocaru în luna decembrie a anului trecut, asta într-o emisiune înregistrată și difuzată la televiziunea deținută de președintele organizației MP Gorj. În interviul în cauză Irina Cojocaru vorbește tocmai despre viața sa și despre investițiile, spune aceasta, lipsă din localitate.

Soacra Surupaceanu bunConducta de apă, trasă la Cîrligei, candidata nu știe!
Soacra lui Surupăceanu subliniază în interviul respectiv, de altfel, că este fiică a comunei Alimpești, dar că ar fi copilărit și ar fi făcut școala la Bumbești-Pițic în timp ce acum muncește la Târgu-Jiu. Cojocaru are grijă să spună însă că și-a restabilit, de curând, domiciliul la Bumbești-Pițic, loc în care a și luat contact cu problemele comunității. Abia în noiembrie Irina Cojocaru și-a făcut buletin însă de Bumbești-Pițic, fapt care nu o împiedică, chiar și după o lună, să-și anunțe candidatura viitoare la funcția de primar al localității. “În demersul meu pentru funcția de primar ar fi corect să fac o radiografie a localității”, declara pe 4 decembrie, candidata curtată de Mișcarea Populară, dar și de către liberalii din Bumbești-Pițic, vorbind de lipsa apei și canalizării în localitate.
Viitoarea candidată nu știe însă că lucrările la introducerea apei au fost demarate deja în comună, fiind trase conductele în satul Cîrligei. Candidata face public, de asemenea, că personal are o problemă cu autoritățile locale, deoarece nici în prezent ea nu are un titlu de proprietate relevant pentru proprietatea străbunicii sale, obținută prin contract de vânzare-cumpărare cu clauză de întreținere.

Candidatul PNL Bumbești-Pițic se va stabili însă oficial abia joi, în cadrul unei ședințe ce va avea loc în localitate la aceasta urmând să participe și un reprezentant al organizației de la județ. Deocamdată în cursa pentru candidatură se află atât viceprimarul Viorel Săpun, cât și soacra lui Surupăceanu.
Anamaria Stoica

2 COMENTARII

    • Sapun sa se spele de pacate si apoi sa candideze, sa vada cat este de apreciat! Este regretabil ca se preteaza la astfel de “lovituri sub centura” facand acuzatii mincinoase: potentiala candidata la functia de primar e nascuta si crescuta in acele locuri si fiind un OM adevarat, radacinile il trag spre glia natala! Mult succes doamna Cojocaru si demonstrati-le ca sunteti un candidat redutabil, care a venit sa castige si sa faca ceva pentru consatenii sai!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here