Liberalii se distanţează de Răuţ

346

RAUTPNL Gorj a reacţionat ieri la ultimele declaraţii publice făcute de fostul purtător de cuvânt al filialei, Ion Răuţ reuşind să oblige actuala conducere să remită un comunicat de presă din care reiese clar că şefii filialei se disociază de vorbele colegului lor.

Picătura care a umplut paharul au fost declaraţiile conform cărora şi vicepreşedintele de la nivel central, Lucian Iliescu, a fost înainte de 1989 membru în CC al PCR, purtătorul de cuvânt al PNL Gorj, Virgil Drăguşin, apreciind în comunicatul de presă de ieri că Răuţ nu a făcut prin vorbele respective decât să oblige conducerea filialei să solicite forurilor statutare din partid excluderea sa.

Drăguşin apreciază că apartenenţa sa la structurile de Securitate înainte de 1989 îl fac incompatibil cu calitatea de membru al PNL. Minimul de decenţă şi demnitate l-ar fi obligat pe domnul Răuţ Ion să demisioneze din PNL încă de la adoptarea statutului, fără ca acesta să-şi revendice calitatea de securist bun, statutul PNL nefăcând delimitări între securiştii buni şi securiştii răi”, susţine purtătorul de cuvânt al PNL Gorj.

Gelu Ionescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here