Liberalii Rogoveanu şi Drăghici, consilieri judeţeni

366

Secretara PNL Gorj, Georgiana Rogoveanu, şi Dorel Drăghici, de care liberalii spuneau că nu mai face parte din organizaţie, au depus ieri jurământul la numirea pe postul de consilieri judeţeni. Prin cei doi, grupul PNL deţine 7 consilieri în cadrul acestui organism de conducere al Gorjului, mărindu-şi avantajul în negocierile privind majoritatea pe care liberalii vor să o consfinţească cu PDL-ul.

În cadrul şedinţei ordinare a Consiliului Judeţean (CJ) Gorj, care a avut loc joi la Prefectura Gorj, liberalii Georgiana Rogoveanu şi Dorel Drăghici au depus jurământul pentru posturile de consilier judeţean. În structura CJ Gorj intră şi RogoveanuSabin Cornoiu, şeful Salvamont, care fiind plecat din ţară îşi va depune jurământul în funcţie abia la viitoarea şedinţă de Consiliu Judeţean.
Ion Călinoiu, preşedintele instituţiei, le-a propus celor trei nou veniţi în Consiliu să facă parte şi din comisiile de specialitate ocupate până acum câteva luni de Daniel Antonie, Alin Văcaru şi Pantelimon Manta.
În Consiliul Judeţean au fost vacante timp de câteva luni posturile de consilieri judeţeni, dar neînţelegerile dintre PSD şi PNL au întârziat completarea listei cu membri USL.

Rogoveanu nu a acceptat propunerea lui Giorgi
DraghiciLiberala Georgiana Rogoveanu a precizat că va susţine proiectele propuse de colegii din PNL, dar şi pe cele ale social-democraţilor dacă vor veni în sprijinul judeţului. Georgiana Rogoveanu a recunoscut de asemenea că fostul ei coleg de partid, Gabriel Giorgi, i-a propus să renunţe la postul de consilier judeţean în schimbul unui post la Minprest Rovinari.
Andrada Bărăitaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here