Liberalii din Gorj au cerut bani pentru drumul expres Calafat-Craiova-Lugoj

906

Guvernul a decis, vineri, alocarea sumei de 20 de milioane de lei pentru realizarea studiului de fezabilitate pentru drumul expres Calafat-Craiova-Lugoj, în urma solicitării parlamentarilor PNL din Oltenia.

„Drumul expres Calafat-Craiova-Lugoj este un proiect de infrastructură extraordinar de important pentru această regiune a Olteniei. Prin finanţarea studiului de fezabilitate acest drum, culoarul rutier care va lega Oltenia de Europa, începe să devină realitate. Este un proiect vital pentru Oltenia, al cărui mare avantaj îl constituie suprapunerea peste coridorul european Orient East-Med care uneşte Europa Centrală cu porturi de la Marea Nordului, Marea Baltică, Marea Neagră şi Marea Mediterană”, a afirmat deputatul Ştefan Stoica, preşedintele PNL Dolj.

Adresa prin care se cere suplimentarea bugetului Ministerului Transporturilor pentru demararea studiului de fezabilitate în vederea realizării unui drum expres care să lege Lugojul de Calafat este semnată și de cei trei parlamentari PNL de Gorj, Dan Vîlceanu, Gheorghe Pecingină și Ion Iordache.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here