Liberala Ciolocoi, ţinută cu forţa de instanţă într-un mariaj nedorit

435

Mădălina Ciolocoi, copreşedinta Organizaţiei de Femei a PNL Gorj, nu se poate separa de soţul său, Iulius, deşi i-a cerut acestuia divorţul în vara acestui an. Asta deoarece instanţa Judecătoriei Târgu-Jiu a decis la finalul lunii trecute că îi respinge cererea reclamantei, pe motiv că solicitarea acesteia nu a fost susţinută. Sentinţa nu este însă definitivă putând fi atacată cu apel în următoarele 30 de zile.

Liberala Mădălina Ciolocoi are încă statut de persoană căsătorită, chiar dacă aceasta aşteaptă de la jumătatea lunii iulie să devină liberă, solicitând, în instanţă, divorţul de soţul său, împreună cu care are un copil minor. Totul pentru că la termenul din 28 octombrie, instanţa Judecătoriei Târgu-Jiu, a decis că “respinge cererea de divorţ formulată de reclamanta Ciolocoi Mădălina Alina în contradictoriu cu pârâtul Ciolocoi Iulius, ca nesusţinută”.
facs ciolocoiSolicitanta are timp însă, în următoarea lună, să îşi completeze mai bine dosarul de divorţ, ea putând să-şi creioneze mai bine motivele care au determinat-o să solicite o separare publică de cel care i-a fost soţ în ultimii ani.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here