Letiţia Barbu a promovat probele concursului pentru şefia Oftalmologiei

522

Secţia Oftalmologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu va fi condusă, în continuare, de cea care a asigurat interimatul, respectiv dr. Letiţia Barbu. Potrivit directorului medical Cătălin Rădulescu, Barbu a promovat concursul cu 301,5 puncte.
Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu a organizat concursuri pentru ocuparea funcţiilor de medic şef la mai multe secţii din cadrul unităţii. Acestea s-au finalizat la Neurologie, Chirurgie I, UPU şi Oftalmologie. „La concursul pentru medic-şef la Secţia Oftalmologie, domnişoara Letiţia Barbu a promovat cu 301,5 puncte. Urmează să încheiem un contract de management cu domnia sa, valabil pe o perioadă de trei ani”, a confirmat Cătălin Rădulescu, directorul medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu.
În cursul zilei de 8 aprilie a avut loc prima probă a concursului pentru funcţia de medic şef al Secţiei Ginecologie, singura pentru care s-au înscris doi candidaţi. Examenul pentru şefia Secţiei Medicină Internă va fi reprogramat, unul dintre membrii comisiei retrăgându-se, fapt ce admite supunerea spre aprobare a unei noi comisii de concurs.
Minodora SUCEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here