Leşin la ultima probă scrisă a Bacalaureatului

306

Incidente şi la ultima probă scrisă a Bacalaureatului. O elevă a leşinat în timpul examenului, iar alţi trei candidaţi au fost prinşi încercând să copieze.

Absolvenţii de liceu au susţinut, vineri, ultima probă scrisă din cadrul examenului de Bacalaureat – proba la alegere a profilului şi specializării. Nici această probă nu a decurs fără incidente la nivelul judeţului Gorj.
O elevă care susţinea această probă la Colegiul Naţional „Ecaterina Teodoroiu” din municipiul Târgu-Jiu a leşinat, însă şi-a revenit după ce a primit îngrijiri medicale şi s-a întors în sala de examen.

Alţi trei elevi, eliminaţidin examen
La nivelul judeţului Gorj, în vederea susţinerii probei la alegere a profilului şi specializării s-au înscris 3981 de candidaţi; 254 dintre aceştia nu s-au prezentat însă la examen.
Alţi trei au fost prinşi încercând să copieze şi au fost eliminaţi din examen, ceea ce face ca numărul absolvenţilor de liceu care au ratat şansa de a promova Bacalaureatul în cadrul acestei sesiuni să ajungă la 12.

Rezultatele se afişează pe 7 iulie
Absolvenţii vor afla ce note au obţinut la Bacalaureat pe 7 iulie. În aceeaşi zi se vor putea depune şi contestaţii. Rezultatele finale ale sesiunii iunie-iulie a examenului de Bacalaureat vor fi afişate pe 10 iulie. Absolvenţii vor promova examenul de Bacalaureat dacă îndeplinesc, cumulativ, următoarele condiţii: au susţinut probele de evaluare a competenţelor, au susţinut toate probele scrise şi au obţinut cel puţin nota 5 la fiecare dintre acestea, iar media lor finală este 6.
R.L.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here